OTH - Oikkari tekee hyvää 2017

Suomen Lakimiesliitto järjestää jälleen tänä vuonna Oikkari tekee hyvää-tapahtuman keskiviikkona 24.5 Helsingissä. Oikkari tekee hyvää, tuttavallisemmin OTH, on hyväntekeväisyystapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. OTH tarjoaa osallistujille mahdollisuuden hyväntekemisen ohella kehittää omaa osaamistaan ja verkostoitua.

Tänä vuonna päivän teemana on ympäristö. Päivä rakentuu exkursioista eri alan toimijoihin, Itämeri-etkoista sekä iltajuhlasta. Etkot sekä iltajuhla vietetään Apollo Live Clubissa. Iltajuhlan lipputulot lahjoitetaan WWF:n Itämerityölle.

Päivän aikataulu

Excut klo 12-16
Ilmoittautuminen excuille alkaa 18.4. kello 9.00. Voit ilmoittautua excuille tästä.

Itämeri-etkot sekä iltajuhla Apollossa klo 18.30 alkaen
Liput etkoille ja iltajuhlaan 18.4 alkaen bailataan.fi-palvelusta (6e) sekä ainejärjestöiltä (5e).
Myös ovelta voi ostaa liput klo 00.00 asti (8e). Lue lisää Itämeri-etkoista ja iltajuhlasta tästä.

Ira Hietanen Karin Cederlöf
opiskelija-asiamies opiskelija-asiamies