18.09.2019← Takaisin

Ehdota parasta opiskelijatyönantajaa 2019!

Suomen Lakimiesliiton Paras opiskelijatyönantaja -palkinto jaetaan tunnustuksena vastuullisesta toiminnasta työelämässä. Palkinnolla halutaan nostaa esiin esimerkillisiä työnantajia.

Palkinnon kriteereinä ovat haastavat ja kehittävät työtehtävät, hyvä ohjaus ja yhteishenki, oikeudenmukainen palkkaus sekä työlainsäädännön noudattaminen.

Paras opiskelijatyönantaja -palkinto myönnetään valtakunnallisen Lakimiespäivän yhteydessä 11.10. Palkinto voidaan jakaa samalla kertaa usealle taholle.

Lakimiesliitto kerää opiskelijoilta ehdotuksia Paras opiskelijatyönantaja-palkinnon saajaksi. Valinnan suorittaa Lakimiesliiton hallitus opiskelijavaliokunnan esityksestä. Paras opiskelijatyönantaja -palkintona luovutetaan kunniakirja.​

Vastanneiden kesken arvotaan Verkkokauppa.com:in 100€ arvoinen lahjakortti Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi lomakkeen lopussa, jos haluat osallistua arvontaan. ​

Äänestys päättyy 2.10. kello 12.00.

Ehdota parasta opiskelijatyönantajaa!