12.09.2019← Takaisin

Ohjeet Rovaniemeltä Lakimiespäivään matkustaville artisteille

Bussikyyditysten sijaan Lakimiesliitto hyvittää 25€ Rovaniemeltä matkustavien Artiklan jäsenten matkakuluista Lakimiespäivään. Kulukorvaus tulee esittää Lakimiesliitolle tässä esitettyjen ehtojen mukaisesti.

Mikäli olet matkustamassa Rovaniemeltä Lakimiespäivään opiskelijalipulla, on sinulla oikeus hakea Lakimiesliitolta 25€ suuruista kulukorvausta tapahtumaan osallistumisesta syntyneistä matkakuluista. Kulukorvaus on tehtävä käyttäen Lakimiesliiton virallista matkakulukorvaushakemusta, jonka löydät alla olevasta linkistä.

Kulukorvaushakemuksen liitteenä on toimitettava tapahtumaan saapumiseen käytetyt matkaliput, joiden matkustusväli ei saa olla kahta päivää ennen tai jälkeen tapahtuman, eli ts. matkojen tulee tapahtua välillä 9.10.2019 - 13.10.2019. Kuitit matkalipuista on toimitettava kulukorvaushakemuksen mukana yhdessä sähköpostiviestissä osoitteeseen opiskelijat@lakimiesliitto.fi. Viesti tulee otsikoida nimellä “kulukorvaushakemus lakimiespäivään 2019”.

Kulukorvaus maksetaan niille osallistujille, jotka ovat hankkineet lipun varsinaiseen Lakimiespäivän ohjelmaan, eli osallistuminen pelkille Rekrymessuille ei oikeuta matkakorvaukseen.

Hakemukset on jätettävä 25.10. mennessä. Tämän jälkeen tulleita hakemuksia ei hyväksytä.

Mikäli sinulta puuttuu vielä lippu, voit ilmoittautua Lakimiespäivään täältä!

LINKKI KULUKORVAUSLOMAKKEESEEN

Muilta opiskelupaikkakunnilta saapuvia pyydämme ilmoittautumaan yhteiskuljetukseen täältä.