07.05.2020← Takaisin

Uusi opiskelija-asiamies Lakimiesliittoon on valittu!

Lakimiesliiton uudeksi opiskelija-asiamieheksi on valittu Anni Marttala itä-Suomen yliopistosta!

Anni Marttala on valittu Lakimiesliiton uudeksi opiskelija-asiamieheksi. Hän jatkaa Noona Hannin työparina Linnea Viherkentän siirtyessä toukokuun lopussa kohti uusia haasteita. Anni aloitti uudessa toimessaan toukokuun alussa. Uusi opiskelija-asiamiehemme on opiskeluaikanaan osallistunut aktiivisesti Judican toimintaan toimien hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana. Tämän lisäksi Anni on toiminut useissa valtakunnallisissa luottamustehtävissä: Lakimiesliiton opiskelijavaliokunnassa sekä liiton hallituksessa varaopiskelijaedustajana ja Akavan opiskelijoiden valtuuskunnan jäsenenä.

Anni kommentoi alkavaa työtään seuraavasti: "Odotan innolla uusia työelämän haasteita, joita opiskelija-asiamiehen roolissa pääsen tekemään ja näkemään. Erityisesti tällä hetkellä monen opiskelijan arkeen on kohdistunut suuria muutoksia ja työelämässä eletään jännittäviä ja vaikeasti ennustettavia aikoja. Muuttuvassa yhteiskunnan tilanteessa on entistä tärkeämpää kuunnella opiskelijoiden tarpeita ja toiveita.

Lakimiesliiton vuoden teemoihin kuuluvat työssä jaksaminen ja hyvinvointi. Yhä useampi opiskelija työskentelee opintojen ohessa, jolloin oma jaksaminen on suuremmalla koetuksella. Haluan työskennellä näiden haasteiden parissa opiskelijoiden tukena ja tuomaan liiton toimintaa aktiivisesti lähemmäs opiskelijoita."

Tervetuloa mukaan Anni!