05.06.2018← Takaisin

Valiokuntien opiskelijaedustajat 2018-2019 valittu!

Uudet opiskelijaedustajat Lakimiesliiton valiokuntiin ja Lakimiesuutisten toimitusneuvostoon on valittu kaudelle 2018-2019. Paljon onnea valituille!

Lakimiesliiton hallitus nimitti kokouksessaan 4.6.2018 uudet valiokuntajäsenet liiton valiokuntiin ja toimitusneuvostoon kaudelle 2018-2019. Kausi alkaa 1.7.2018 ja päättyy 30.6.2019.

Seuraavat opiskelijat valittiin valiokuntiin ja toimitusneuvostoon:

Julkisen sektorin valiokunta: Esko Yli-Hemminki (Pykälä), varalla Laura-Maria Poikela (Lex)

Jäsenpalveluvaliokunta: Sara Aronen (Pykälä)

Oikeuspoliittinen valiokunta: Tarik Ahsanullah (Pykälä)

Tulevaisuusvaliokunta: Ella Ahoranta (Judica), Pauli Engblom (Lex), Iiro Ruolahti (Pykälä)

Yksityisen sektorin valiokunta: Pia-Maria Panula (Justus)

Toimitusneuvosto: Taneli Kontiainen (Pykälä), Matias Partanen (Artikla)

Valinnoissa otettiin ensisijaisesti huomioon motivaatio ja into Lakimiesliiton toimintaan. Tämän lisäksi eduksi laskettiin valiokunnan toiminta-alueen aiempi tuntemus, aiempi kokemus Lakimiesliitosta ja sen toiminnasta sekä kokemus järjestötoiminnasta. Myös alueellinen edustavuus otettiin huomioon.

Paljon onnea valituille!

Lisätietoja valinnoista saa tarvittaessa opiskelija-asiamiehiltä.