20.06.2019← Takaisin

Valiokuntien opiskelijaedustajat 2019-2020 valittu!

Uudet opiskelijaedustajat Lakimiesliiton valiokuntiin on valittu kaudelle 2019-2020. Paljon onnea valituille!

Lakimiesliiton hallitus nimitti kokouksessaan 17.6.2018 uudet valiokuntajäsenet liiton valiokuntiin kaudelle 2019-2020. Kausi alkaa 1.7.2019 ja päättyy 30.6.2020.

Valiokuntiin valittiin seuraavat opiskelijat:

Julkisen sektorin valiokunta: Olga Larinkari (Pykälä), varalla Salla Hakoköngäs (Justus)

Jäsenpalveluvaliokunta: Jere Marttila (Judica)

Oikeuspoliittinen valiokunta: Rauli Elenius (Lex)

Tulevaisuusvaliokunta: Alberto Guidastri (Pykälä), Pia-Maria Panula (Justus), Juuso Lumilahti (Pykälä)

Yksityisen sektorin valiokunta: Sara Aronen (Pykälä)

Valinnoissa otettiin ensisijaisesti huomioon motivaatio ja into Lakimiesliiton toimintaan. Tämän lisäksi eduksi laskettiin valiokunnan toiminta-alueen aiempi tuntemus, aiempi kokemus Lakimiesliitosta ja sen toiminnasta sekä kokemus järjestötoiminnasta. Myös alueellinen edustavuus otettiin huomioon.

Paljon onnea valituille!

Lakimiesuutisten toimitusneuvostossa jatkavat seuraavalla kaudella Taneli Kontiainen (Pykälä) ja Matias Partanen (Artikla).

Lisätietoja valinnoista saa tarvittaessa opiskelija-asiamiehiltä.