05.09.2017← Takaisin

Yhteiskuljetukset ja matkasponssit Lakimiespäivään

Lakimiesliitto järjestää bussikuljetukset Lakimiespäivään osallistuville opiskelijoille Turusta, Vaasasta ja Joensuusta. Voit ilmoittautua mukaan yhteiskuljetukseen ostettuasi lipun Lakimiespäivään (39e). Poikkeuksena tähän ovat ne tapaukset, joissa opiskelija ei vielä ole saanut jäsennumeroa eikä tämän takia pysty ostamaan lippua.

Rovaniemeltä saapuvat opiskelijat voivat saada enintään 50 euron sponsoroinnin matkakuluihin.

Lisätietoa kuljetuksista ja matka-avustuksesta alla.

Joensuu

Lähtö: 6.10 klo 05.00, Yliopistokatu 4-Finlandiatalo

Paluu: 7.10 klo 12.00, Finlandiatalo-Yliopistokatu 4

Alustavasti 50 mahtuu mukaan.

Turku

Lähtö: 6.10 klo 07.00, Lexin toimisto-Finlandiatalo

Paluu: 6.10 klo 21.00, Finlandiatalo-Lexin toimisto

Alustavasti 60 mahtuu mukaan.

Vaasa

HUOM! Lähtö: 6.10 klo 03.30, Tammipiha-Finlandiatalo

Paluu: 7.10 klo 12.00, Finlandiatalo-Tammipiha

Alustavasti 20 mahtuu mukaan.

Ilmoittautumiset tästä:

Judica

Justus

Lex ja Stadga

Rovaniemeltä tuleville myönnetään enintään 50 euron suuruinen sponsorointi matkakuluihin. Matkat tulee tehdä Rovaniemi-Helsinki-Rovaniemi-reitillä ja 4-8.10 aikavälillä. Jos meno- tai paluumatka ei tehdä ohjeistetun ajan puitteissa, voi hakea enintään 25 euron matkatukea, eli puolet enimmäismäärästä. Matkakorvaus haetaan Lakimiespäivän jälkeen, viimeistään 31.10, täyttämällä matkalaskulomake ja liittämällä matkakuitit siihen. Tässä malli lomakkeen täyttämiselle. Lähetä matkalasku joko skannattuna osoitteeseen opiskelijat@lakimiesliitto.fi tai postissa Suomen Lakimiesliitto/Opiskelijat, Uudenmaankatu 4-6B, 00120 Helsinki.