Kauppakamarin koulutus

Kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnastamme löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, juridiikka, henkilöstö- ja taloushallinto sekä myynti, markkinointi ja viestintä.

Koulutuksiin voit osallistua myös striiminä, joka on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä katsomiseen tarvitset vain nettiyhteyden.

KoulutusOnline.fi on ratkaisu helppoon itseopiskeluun tai koko henkilöstön kouluttamiseen. Missä ja milloin vain. KoulutusOnline sisältää verkkokursseja työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista.

Juristiliiton jäsenet saavat kaikki kauppakamarin tarjoamat monipuoliset koulutukset samaan edulliseen jäsenetuhintaan kuin kauppakamarin jäsenetkin, keskimäärin 20 % normaalihintoja edullisemmin. Jäsenetuhinta ilmoitetaan kauppakamarin verkkokaupassa koulutuksen yhteydessä.

www.kauppakamarikauppa.fi