Jäsenmaksut

Jäsenmaksut vuonna 2020

Jäsenmaksu on 353 euroa (sisältää Lakimiesten työttömyyskassan jäsenmaksun).

Vastavalmistuneiden jäsenmaksu on 173 euroa (valmistumispäivästä alkaen kolmen vuoden ajan. Sisältää Lakimiesten työttömyyskassan jäsenmaksun.) Valmistumisesta ei tarvitse toimittaa todistusta.

HUOM! Lakimiesten työttömyyskassan jäseneksi pitää erikseen liittyä! Lakimiesliiton jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun vain niiden osalta, jotka ovat kassaan liittyneet

Lakimiesliitto perii jäsenmaksut suoraan jäseneltä.

  • Jäsenmaksun voi maksaa yhdessä tai kolmessa erässä.
  • Vuoden 2020 jäsenmaksut lähetään erissä niille jäsenille, jotka ovat maksaneet vuoden 2019 jäsenmaksun useammassa erässä. Jokaisesta erästä erillinen lasku ja se tulee maksaa kyseisen laskun viitenumerolla.
  • Jäsenmaksujen eräpäivät ovat 15.2.2020, 15.5.2020 ja 15.9.2020.  Jäsenmaksun mukana lähetettävän liitteen voit lukea täältä.

  • Jäsenmaksulaskulla näkyvää summaa ei voi muuttaa omatoimisesti. Muutosten tekemiseksi tulee ottaa yhteyttä Lakimiesliiton jäsenrekisteriin: jasenrekisteri@lakimiesliitto.fi.
  • Maksamalla jäsenmaksun ajallaan, varmistat palveluiden ja jäsenetujen voimassaolon
  • Jos olet maksanut vuonna 2019 liikaa jäsenmaksua, niin se huomioidaan automaattisesti vuoden 2020 jäsenmaksulaskussa
  • Huomioithan, että jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus

Jos käytössä on verkkopankki, suosittelemme e-laskua. Voit ottaa e-laskun käyttöön verkkopankissa.  Ota yhteyttä omaan pankkiisi ja tee sopimus.

Kesken kauden liityttäessä maksetaan jäsenmaksua jäljellä olevilta täysiltä kuukausilta (työttömyyskassan osuus liittymiskuukauden alusta lukien).

Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen. Tarkistathan, että vähennys on huomioitu verottajan lähettämässä esitäytetyssä veroilmoituksessa.

Lisätietoja jäsenmaksuista jasenrekisteri@lakimiesliitto.fi tai puh. 09 8561 0321.

Alennetut jäsenmaksut 2020

Katso täältä alennetut jäsenmaksut.