Jäsenmaksut

Jäsenmaksut vuonna 2022

Jäsenmaksu on 330 euroa (sisältää Lakimiesten työttömyyskassan jäsenmaksun).

Vastavalmistuneiden jäsenmaksu on 180 euroa (valmistumispäivästä alkaen kolmen vuoden ajan. Sisältää Lakimiesten työttömyyskassan jäsenmaksun.) Valmistumisesta ei tarvitse toimittaa todistusta.

HUOM! Lakimiesten ja Lääkärien työttömyyskassan jäseneksi pitää erikseen liittyä! Lakimiesliiton jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun vain niiden osalta, jotka ovat kassaan liittyneet

Lakimiesliitto perii jäsenmaksut suoraan jäseneltä.

  • Jäsenmaksun voi maksaa yhdessä tai kolmessa erässä.
  • Vuoden 2022 jäsenmaksut lähetään erissä niille jäsenille, jotka ovat maksaneet vuoden 2021 jäsenmaksun useammassa erässä. Jokaisesta erästä erillinen lasku ja se tulee maksaa kyseisen laskun viitenumerolla.
  • Jäsenmaksujen eräpäivät ovat 15.2.2022, 16.5.2022 ja 15.9.2022. 

  • Jäsenmaksulaskulla näkyvää summaa ei voi muuttaa omatoimisesti. Muutosten tekemiseksi tulee ottaa yhteyttä Lakimiesliiton jäsenrekisteriin: jasenrekisteri@lakimiesliitto.fi.
  • Maksamalla jäsenmaksun ajallaan, varmistat palveluiden ja jäsenetujen voimassaolon
  • Jos olet maksanut vuonna 2021 liikaa jäsenmaksua, niin se huomioidaan automaattisesti vuoden 2022 jäsenmaksulaskussa
  • Huomioithan, että jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus

Jos käytössä on verkkopankki, suosittelemme e-laskua. Voit ottaa e-laskun käyttöön verkkopankissa.  Ota yhteyttä omaan pankkiisi ja tee sopimus.

Kesken kauden liityttäessä maksetaan jäsenmaksua jäljellä olevilta täysiltä kuukausilta (työttömyyskassan osuus liittymiskuukauden alusta lukien). Liitosta erotessa jäsenmaksua maksetaan kuluvan kuun loppuun asti.

Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen. Tarkistathan, että vähennys on huomioitu verottajan lähettämässä esitäytetyssä veroilmoituksessa.

Lisätietoja jäsenmaksuista jasenrekisteri@lakimiesliitto.fi tai puh. 09 8561 0321.

Alennetut jäsenmaksut 2022

Katso täältä alennetut jäsenmaksut.