14.5.2019 16:30 – 14.5.2019 19:00

Paikka

Lakimiesliiton Ylähuone, Uudenmaankatu 4-6 B, 3. krs, Helsinki ja webinaari← Takaisin

Työaikalaki uudistuu

OHJELMA:

klo 16:30 Kahvitarjoilu

klo 17:00  Työaikalaki uudistuu - mikä muuttuu?

Eduskunta on hyväksynyt esityksen uudeksi työaikalaiksi. Uusi laki tulee voimaan vuoden 2020 alussa.

Uuteen työaikalakiin on lisätty erilaisia työajan joustomahdollisuuksia ja sitä kautta huomioitu työn tekemisen tapojen muutokset. Uusia asioita laissa on muun muassa ns. joustotyöaika ja työaikapankki.

Kouluttajana toimii Akavan johtava asiantuntija Miia Kannisto ja kommenttipuheenvuoron Lakimiesliiton näkökulmasta pitää työelämäasioiden päällikkö Jaana Meklin

klo 19:00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus järjestetään Lakimiesliiton Ylähuoneella,  mutta siihen on mahdollista osallistua myös webinaarina.

Webinaariin osallistujille lähetetään muutamaa päivää ennen tilaisuutta linkki sähköpostitse.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 8.5.2019 mennessä.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tapahtumaan