4.4.2019 16:30 – 4.4.2019 19:30

Lakimiesliiton Ylähuone, Uudenmaankatu 4-6 B, 3. kerros, Helsinki← Takaisin

Vastuullisuus ja kestävä kehitys – mitä juristin tulisi niistä tietää?

Valmennuksen tavoitteet:

Osallistuja
- Hahmottaa, mitä vastuullisuus ja kestävyys tarkoittavat juristin työssä.
- Oppii keskustelemaan vastuullisuuden ja kestävän kehityksen teemoista.
- Tunnistaa juristin vahvuudet vastuullisuus- ja kestävyysajattelun hyödyntämisessä.
- Oivaltaa, miten juristi voi hyödyntää vastuullisuuden ja kestävän kehityksen oppeja uralla etenemiseen.

Keskeinen sisältö
- Mitä vastuullisuus ja kestävyys käytännössä tarkoittavat ja mitä hyötyä niistä on?
- Mitkä ovat vastuullisuuden ja kestävyyden perusedellytyksiä?
- Mitä vastuullisuus ja kestävä kehitys tarkoittavat juristin työssä?
- Miten juristi voi käytännössä edistää vastuullisuutta ja kestävyyttä?

Toteutustapa
Interaktiivinen valmennus, joka on kestoltaan noin kolme tuntia taukoineen. Valmennus haastaa osallistujat pohtimaan kriittisesti omia ajatuksiaan ja kehittämään ajatteluaan ryhmän keskustelun kautta.

Ilmoittautumiset 1.4.2019 mennessä. Tarjoilujen vuoksi peruutukset myös 1.4.2019 mennessä, kiitos.

Valmentajana toimii Michaela Ramm-Schmidt, hän on juristi ja vastuullisuusasiantuntija, joka auttaa
organisaatioita menestymään kestävän ja yhteiskunnallista hyvää tuottavan toiminnan kautta.
Hänellä on 20 vuoden kokemus monesta toimialasta, erilaisista organisaatioista ja hallitustyöskentelystä.
Hän on toiminut mm. asianajajana, vaikuttajana, lakiasiainjohtajana sekä yrittäjänä.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot