25.03.2014← Takaisin

Haastavat esimiestilanteet -koulutus katsottavissa liiton jäsensivuilla

19.3.2014 pidetty verkkokoulutus Haastavat esimiestilanteet on nyt katsottavissa verkossa.

Onko tiimissäsi alisuorittajia? Etkö oikein tiedä miten puuttua asiaan? Joudutko kenties irtisanomaan tai hoitamaan muita todella tiukkoja tilanteita? Esimerkiksi näihin haastaviin tilanteisiin saat käytännön vinkkejä kokeneelta esimieheltä ja valmentajalta tunnin tiiviissä paketissa. Valmennus on tarkoitettu erityisesti esimiehille tai esimiehiksi aikoville.

Kouluttaja UP Partnersin toimitusjohtaja DI Ilari Anttilalla on takanaan yli 20 vuoden esimiesura ja laaja esimiesvalmennuskokemus. Suomen lisäksi Ilari on kouluttanut esimiehiä Englannissa, Saksassa, Ruotsissa ja Kiinassa.

Haastavat esimiestilanteet on ensimmäinen Lakimiesliiton järjestämä verkkokoulutus.

Webinaari katsottavissa täältä: https://www-lakimiesliitto-fi.pwire.fi/jasenelle/verkkokoulutus/

(vaatii kirjautumisen jäsensivuille).