24.08.2021← Takaisin

Haluatko vaikuttaa Lakimiesliiton tulevaisuuteen? Vielä ehdit asettua ehdolle valtuuskunnan vaaleihin!

Jäsenemme pääsevät valitsemaan liitolle uuden valtuuskunnan tänä syksynä. Valtuuskunta käyttää liitossa ylintä päätösvaltaa – valtuuskunnan riveissä pääset siis vaikuttamaan aidosti liiton tulevaisuuteen.

Vielä ehdit asettua ehdolle valtuuskunnan vaaleihin! Ehdokkaita vaaleihin voivat asettaa:

1) Lakimiesliiton jäsenyhdistykset. Jäsenyhdistykset voivat asettaa useita ehdokkaita. Liiton jäsenyhdistykset voit tarkistaa täältä.
2) Valitsijayhdistys. Valitsijayhdistyksessä vähintään kolme liiton äänioikeutettua jäsentä voi asettaa nimeämänsä henkilön ehdokkaaksi perustamalla ehdokkaalle valitsijayhdistyksen. Liiton jäsen voi kuulua vain yhteen valitsijayhdistykseen, ja valitsijayhdistys voi asettaa vain yhden ehdokkaan.

Ehdokkaaksi voi asettua 30.8. asti. Lue lisää vaaleista ja ehdokkaaksi asettumisesta nettisivuiltamme lakimiesliitto.fi/vaali

Vaalit järjestetään 28.9.-21.10. – muistathan äänestää!

Autamme mielellämme kaikissa vaaliin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tommi Rainerma, johtaja, jäsenpalvelu
​tommi.rainerma@lakimiesliitto.fi