31.10.2013← Takaisin

Lakimieskunnan palkkatutkimus 2013 on käynnistynyt

Suomen Lakimiesliitto tekee vuosittain palkkatutkimuksen palkansaaja-asemassa toimiville lakimiehille. Palkkatutkimuksen tulosten avulla liitto voi mm. rakentaa lakimiesten edunvalvontaa, neuvoa jäseniä erilaisissa työ- ja virkasuhdekysymyksissä kuin myös valmistautumisessa kehityskeskusteluihin. Uusin tutkimus tehdään lokakuun 2013 palkoista.

Vastauksesi on tärkeä. Saatujen tulosten avulla Lakimiesliitto voimistaa mm. lakimiesten edunvalvontaa ja parantaa Sinun etujasi.

Kysely on lähetetty sähköpostitse palkansaaja-asemassa toimiville jäsenille.  Vastaathan kyselyyn 20.11.2013 mennessä.

Halutessasi voit myös ladata palkkatutkimuslomakkeen (pdf-tiedosto) Jäsenelle -sivulta ja lähettää sen maksutta Lakimiesliittoon.

Voit myös osallistua arvontaan. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl Oikeuden näyttämöt - Kuvallisuus lainkäytössä -kirjaa.