17.10.2013← Takaisin

Lakimieskunnan palkkatutkimuskysely 2013 tulossa lokakuussa

Lakimiesliitto selvittää vuosittain lakimieskunnan palkkausta, työaikoja ja muita edunvalvonnan kannalta tärkeitä työ- ja virkasuhteeseen liittyviä asioita. Uusin tutkimus tehdään lokakuun 2013 palkoista. Palkkatutkimuskysely lähetetään jäsenille sähköpostitse lokakuun lopussa.

Huomaathan, että kyselyä ei enää lähetetä postitse – vastaathan siis sähköpostikyselyyn mahdollisimman pian sen saavuttua!

Ovatko yhteystietosi ja työnantajatietosi ajan tasalla?

Tarkista yhteystietosi ja työnantajatietosi rekisteritiedoistasi. Sivulle löydät seuraavasti: www.lakimiesliitto.fi - Jäsenelle - Omat tiedot.

Yhteystiedot palkkatutkimukseen poimitaan Lakimiesliiton jäsenrekisteristä. Mikäli työnantajatietosi ovat vanhentuneet tai puuttuvat rekisteristä kokonaan, palkkatutkimuskysely ei tavoita sinua.