25.08.2020← Takaisin

Lakimiesliiton palvelut ja tapahtumat tuotetaan toistaiseksi etäyhteyksin

Koronatilanteen jatkuessa Lakimiesliiton kuluvalle syksylle suunnittelemat läsnäoloa vaativat tilaisuudet on peruttu tai siirretty eteenpäin vuodelle 2021. Näin haluamme osaltamme taata kaikkien turvallisuuden – ja vastaamme myös etäkoulutuksiin liittyneisiin jäsenten toivomuksiin.

Tapahtumakalenterissamme onkin jo syksylle lukuisia mielenkiintoisia webinaareja. Tarjonta täydentyy, joten seuraathan ilmoitteluamme! Tapahtumankalenteriin pääset täältä.

Uudenmaankadun toimistomme on toistaiseksi suljettu asiakasvierailuilta, mutta palvelemme tavanomaiseen tapaan puhelimitse ja sähköpostitse. Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.

Myös luottamushenkilöiden kokoukset järjestetään toistaiseksi pääosin etäyhteyksin, ja vain poikkeustapauksissa liiton toimistolla. Poikkeuksen tekee valtuuskuntamme kokous 9.9., joka järjestetään fyysisesti Helsingissä huomioiden korona-ajan turvallisuusohjeet.