29.08.2019← Takaisin

Lakimiesliitto aloittaa uuden klubitoiminnan asiantuntijoille

Lakimiesliitto aloittaa uuden asiantuntijaklubitoiminnan eri aloilla työskenteleville lakimiehille. Asiantuntijaklubin tavoitteena on toimia matalan kynnyksen keskustelufoorumina, ammatillisen kehittymisen tukena sekä asiantuntijoiden kohtaamispaikkana.

Ensimmäinen klubitilaisuus 29. lokakuuta Lakimiesliiton ylähuoneella on suunnattu erityisesti HR-alalla työskenteleville ja HR-alasta kiinnostuneille jäsenille. Tilaisuuden aiheena on häirintä, epäasiallinen kohtelu ja työssä kuormittuminen.

Keskustelussa pohdimme yhdessä, miten nämä asiat näkyvät hr-juristin työssä ja millaisia tapoja ennaltaehkäisyyn ja tilanteisiin puuttumiselle on käytössä. Millaista tukea hr-juristit työssään tarvitsevat? Voisimmeko oppia muiden hyvistä käytännöistä?

Alustajana on Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylitarkastaja Jenny Rintala. Rintala on erikoistunut virkatehtävissään häirinnän, syrjinnän ja työssä kuormittumisen valvontaan ja hän tarkastelee aihetta erityisesti työsuojeluvalvonnan näkökulmasta.

Jenny Rintaka

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.