16.05.2018← Takaisin

Ongelmia Lakimiesliiton sähköpostissa 11.5.–15.5.

Lakimiesliiton sähköpostissa on ollut ongelmia perjantain 11.5. ja tiistain 15.5. välisenä aikana. Tämä on johtanut siihen, etteivät kaikki Lakimiesliiton sähköpostiosoitteisiin lähetetyt viestit ole saapuneet perille lähetysajankohtana.

Osa viesteistä on kuitenkin saapunut perille normaalisti. Ongelmat liittyvät Microsoftin O365 -palveluun ja se on koskettanut kymmeniä muitakin asiakasyrityksiä.

Tekniseltä tuelta saamamme ilmoituksen mukaan kaikkien Lakimiesliittoon lähetettyjen viestien olisi kuitenkin pitänyt tallentua varmistuspalveluun, josta olemme saaneet viestit viiveellä keskiviikon vastaisen yönä. Vastaamme näihin yhteydenottoihin pikimmiten.

Jollet ole saanut vastausta yhdenottoosi, pyydämme lähettämään viestin varmuudenvuoksi uudestaan. Pahoittelemme sähköpostissa ollutta häiriötä.