25.08.2020← Takaisin

Sture Fjäder jatkaa Akavan puheenjohtajana

Akavan liittokokous valitsi Sture Fjäderin tänään Akavan puheenjohtajaksi äänin 578–292. Fjäder on toiminut Akavan puheenjohtajana vuodesta 2011 alkaen. Toisena ehdokkaana Akavan puheenjohtajaksi oli Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKAn palvelujohtaja Maria Teikari.

- Onnittelemme puheenjohtajakisan voittanutta Sture Fjäderiä. Jatkamme hyvässä yhteistyössä tulevaisuuden Akavan rakentamista, toteaa Lakimiesliiton hallituksen puheenjohtaja Antero Rytkölä.

Lakimiesliiton hallitus päätyi kannattamaan puheenjohtajakisassa Teikaria.

- Kiitämme Maria Teikaria ehdokkuudesta. Jo yksistään vaalikeskustelut nostivat esiin tärkeitä teemoja, joiden pohjalta kehitystyötä voidaan jatkaa. Ammattijärjestöjen on elettävä ajassa ja tunnistettava kulloinkin ajankohtaiset haasteet, Rytkölä korostaa.