26.09.2016← Takaisin

Vakuutusetuja Lakimiesliiton jäsenille

Lakimiesliiton jäsenet saavat Fenniasta etuja kotitalouden vakuutuksiin ja liiton yrittäjäjäsenet voivat ottaa edullisen varallisuusvakuutuksen sekä yrityksen sairauskuluvakuutuksen.

Kotivakuutuksessa saat 20 % jatkuvan alennuksen ja siihen sisältyy ehdollinen omavastuu eli jos vahingon määrä ylittää valitun omavastuun, omavastuuta ei vähennetä maksettavasta korvauksesta.

Lakimiesliiton jäsenen kotivakuutukseen sisältyy laajennettu oikeusturvavakuutus, jossa vakuutusmäärä on 20.000 €.

Autovakuutuksessa Lakimiesliiton jäsenet saavat Premiumkaskon Laajan Fenniakaskon hinnalla. Voit myös ottaa Laajan Fenniakaskon tai osakaskon, jolloin saat vakuutuksesta jatkuvan 30 % alennuksen.

Lakimiesliiton jäsenenä saat Fennian vakuutuksista heti suurimman mahdollisen Fenniabonuksen. Alennus on 14 % tai 24 % riippuen Fenniassa olevien vakuutusten lukumäärästä.

Lisätietoa jäsenetuvakuutuksista löydät täältä. http://www.lakimiesliitto.fi/palvelut-ja-edut/jasenedut/vakuutukset/fennia/